Ιστορική εξέλιξη

Το 1965 ο ιδρυτής της εταιρίας, Ιωάννης Κονδύλης ξεκινάει την επιχειρηματική του δραστηριότητα στο χώρο της εμπορίας και της αντιπροσώπευσης επαγγελματικού εξοπλισμού. Η επιχείρηση στεγάζεται σε έναν χώρο παραγωγής 150 τ.μ. στην οδό Γεροκωστοπούλου και το βασικό της αντικείμενο είναι ο σχεδιασμός, η κατασκευή, η προμήθεια και η εγκατάσταση επαγγελματικού εξοπλισμού κυρίως σε χώρους εστίασης.

Το 1994 την επιχείρηση αναλαμβάνει η νέα γενία, οι αδελφοί Θέοδωρος και Αλέξης Κονδύλης και το 2000 η εταιρία μετονομάζεται σε Αφοι Κονδύλη Ο.Ε. Οι νέοι επιχειρηματίες ανανεώνουν τις λειτουργίες της εταιρίας, κλείνουν συμφωνίες αντιπροσώπευσης με μεγάλους οίκους του εξωτερικού και απευθύνονται σε νέες αγορές και περιοχές.

Η εταιρία προσανατολίζεται στην ανάληψη ολοκληρωμένων projects επαγγελματικού εξοπλισμού απο το σχεδιασμό των χώρων και την υλοποίηση όλων των απαραίτητων κατασκευών και υποδομών, έως την διακόσμηση των καταστημάτων.

Το 1998 η επιχείρηση αποκτά τον διακριτικό τίτλο Tech-Cool Kondilis και μεταφέρεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Ρίο. Η παραγωγή της εμπλουτίζεται με νέα μηχανήματα μεγάλης δυναμικότητας και εξειδικευμένο προσωπικό στην επεξεργασία μετάλλων και ξύλου, ενώ δίνεται έμφαση στην χρήση νέων καινοτόμων υλικών όπως το Corian και το Cibu. Η νέα έδρα της εταιρίας στεγάζει επίσης χώρους διοίκησης καθώς και την έκθεση των προϊόντων και εμπορευμάτων της.

Μετά απο μιά συνεχή πορεία ανάπτυξης, η Tech Cool Kondilis μετατρέπεται το 2008 σε Ανώνυμη Εταιρία και ξεκινάει την εφαρμογή του στρατηγικού της σχεδιασμού που προβλέπει καθετοποίηση των προσφερόμενων υπηρεσιών, διπλασιασμό της παραγωγικής της δυναμικότητας, επέκταση της εμπορικής της δραστηριότητας σε νέες αγορές και επένδυση στο Marketing των πρϊόντων της.

Η Tech Cool Kondilis διευρύνει συνεχώς την παρουσία της πανελλαδικά, ξεκινώντας απο την περιοχή της Δυτικής Ελλάδας και των Ιόνιων νησιών. Έχει υλοποίήσει έως σήμερα μεγάλα έργα σε όλη την Ελλάδα ενώ συμμετέχει σε σημαντικά κατασκευαστικά projects σε χώρες των βαλκανίων.tech-coolFollow us   facebookFB youtubeYOUTUBE